به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام والمسلمین فیاضی عصر امروز در نشست علمی، فرهیختگان کشورهای ایران و اندونزی، در پژوهشگاه مطالعات تقریبی گفت: دو چالش مهم در کشورهای اسلامی وجود دارد؛ نخستین چالش که در درون همه کشورهای اسلامی است، آن است که جوانان ما از معارف اسلامی کم اطلاع و احیانا بی اطلاع هستند.
وی افزود: امام راحل فرمودند از 200سال پیش آنها برای از بین بردن اسلام؛ برنامه ریزی کرده اند که تربیت اساتید دانشگاه یکی از این کارها بود؛ تربیت این اساتید بر اساس مبانی سکولار و الحادی بود و حتی در مقام جاسوسی نیز ظاهر می شدند.
این استاد حوزه ادامه داد:کار آنها این بود که به جای علاقهمند کردن جوانان مسلمان به کعبه و پیامبر(ص) آنها را عاشق غرب می کردند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، خاطرنشان کرد: وظیفه دانشمندان اسلامی ادامه کار انبیای الهی است؛ که خداوند هجرت گروه و دسته ای از مسلمانان برای تحصیل علوم دینی به مراکز علمی اسلامی را واجب دانسته تا تحصیل علوم اسلامی کنند و با درک و دریافت عمیقی از معارف دینی به انزار دیگران بپردازند.
حجت الاسلام والمسلمین فیاضی خاطرنشان کرد: وظیفه حوزه های علمیه این است که با این نقشه دشمن که سالها در کشورهای اسلامی اجرا می شده است مبارزه کنند و معارف اسلامی را در جوامع خود نشر دهند تا آنها در دام افکار پلید و شیطانی دشمنان خود قرار نگیرند.
مدیر مرکز تخصصی فلسفه اسلامی گفت: امام راحل احیا کننده برائت از کفار در عصر حاضر است؛ آیات قرآن پیرامون برائت بیش از 700آیه است؛ جوانان ما باید بدانند که کفار دشمنان آنها هستند و اگر مسئله برائت از کفار در قلوب مسلمانان زنده باشد هرگز از کفار تقلید نمی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین فیاضی خاطرنشان کرد: چالش اول، در درون جوامع اسلامی است و چالش دوم هم تلاش استکبار جهانی برای تفرقه بین مسلمانان است؛ اختلاف سلیقه مانع از مقابله با دشمن مشترک نمی شود.